Barion Pixel

LifeStyle

LifeStyle csomagunk magasabb szintre emeli az életmódváltás fogalmát.
Egy átfogó, életed több területét megújító szemléletmódot, programot kínálunk, folyamatos szakértő támogatást és egy szuper közösséget!
Hogyan is épül fel programunk?

1. lépés: Csatlakozz a DotsDiet legelszántabb közösségéhez és vásárold meg 1. HEALTH csomagunkat! Vedd fel kapcsolatot konzulensünkkel, aki általános, hormonális és sporttáplálkozási TANÁCSADÓKÉNT szakszerű segítséget tud nyújtani számos táplálkozással kapcsolatos kérdésben.

2. lépés: Ha úgy érzed, elérkezett a pillanat, emelhetjük a tétet, rendeld meg a 2.MOVE csomagot és csapj bele MOZGÁSSAL a tested megformálásába!

3. lépés: Beleálltál a diétába és már mozogsz is mellé! Gratulálunk! Ez már egy biztos útja annak, hogy megérezd a változás ízét? Hogy lelkesedésed és kitartásod ne kopjon, törődünk picit a lelkeddel! A 3. SPIRIT csomaggal azon fogtok dolgozni, hogy megtaláld azt az ERŐT és MOTIVÁCIÓT amire szükséged van ahhoz, hogy ne add
fel, és sikeresen folytasd az életmódváltást!

4. lépés: Lassan kívül-belül megújulsz! Ez nagyszerű! Már elmondhatod magadról, hogy új szokásaid kezdenek beépülni a mindennapjaidba. Rendeld meg a 4. STYLE
csomag
ot egy kis extráért! Kezdd el Tündivel az új kalandot, melynek végén önbizalmad és STÍLUSOD összefonódik és megszületik új, magabiztos énedet tükröző saját stílusod!

5. lépés: Folytasd, amit elkezdtél! Tudjuk, hogy remekül haladsz, ezért lehetőséget adunk átgondolni, mely terület az, ahol még talán van egy apró kis fennakadás az 5.SUCCESS csomag megvásárlásával használd ki ezt a kupont bármely szakértőnknél egy újabb, összegző vagy éppen rásegítő konzultációra.

6. meglepetés nemsokára érkezik…..
A program lépései szakmailag egymásra épülnek, ha valóban szakértő támogatást
szeretnél, menj végig a lépéseken!

Ha valamely lépést nem szeretnéd kihasználni, átugranád, tedd azt, várunk a
következő csomaggal! A lényeg, hogy tarts velünk!
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram