Barion Pixel

Szakértőink

ÚJHELYI SZENDE
Táplálkozás, hormonális táplálkozás, illetve sporttáplálkozási tanácsadó


Közel 11 éve kezdtem az egészséges életmód iránt érdeklődni.

Akkor még nem tudtam, hogy az út, amin elindulok elvezet majd valódi hivatásomhoz. Eleinte csak néhány kilótól szerettem volna megszabadulni, de nem tudtam hogyan kezdjek neki. Elveszett voltam az elérhető információk rengetegében. Végül kezembe vettem az irányítást, és megtaláltam a saját utam. Utólag jöttem rá, mennyi időt és energiát spórolhattam volna meg, ha lett volna valaki, aki utat mutat. Ekkor döntöttem úgy, hogy tovább képzem magam azért, hogy én lehessek az, aki segít másoknak elkerülni a zsákutcákat és megtalálni a helyes utat egy egészségesebb és boldogabb élet felé.

Amennyiben elakadtál a fogyásoddal kapcsolatban, és szükséged van személyre szabott étrendjavaslat összeállítására, keress bátran! A dots10 kupon használóinak 10% kedvezményt adok!
+36 70 604 0024
https://ujhelyiszende.hu/
Rády Eszter
pszichológus, szervezetfejlesztő coach és edző

Az egyetemi éveim alatt, és még utána is kicsit egy edzőteremben dolgoztam. Nagyon szerettem az edzői munkát, sokat tanultam az emberi testről, a táplálkozásról. Azokban az időkben tanultam meg, hogy nem csak egy jó edzésterv és egy nagyszerű étrend szükséges a sikeres diétához és életmódváltáshoz, hanem a rendszeresség.

A szokások szervezett, és átgondolt rendje adja a rendszerességet, a rendszeresség pedig a rendszert. A rendszert neked kell felépíteni és működtetni. A szokások hatnak a személyiségedre és a személyiséged is hat a szokásaidra. Egy-egy új szokással megváltozhatnak a társas kapcsolataid, a párkapcsolatod és a munkahelyi kapcsolataid egyaránt. Tudom, hogy jól jöhet ebben az időszakban a szakszerű támogatás és segíthet az elakadások feloldásában is. Hiszem a munka-magánélet integrációjának sikerét, ezzel kapcsolatban hallhathatsz is engem a Kihangosítva című műsorban, Nagy Nóra kolleganőmmel a Youtube-on, vagy a Spotify-on.

Ha úgy érzed, hogy támogatásra vagy visszajelzésre van szükséged a diétád, életmódváltásod megkezdése előtt, vagy közben, keress bizalommal. Segítek kiépíteni azokat a jó szokásokat, amik az új életmódod kialakításához szükségesek.
+36 70 608 1004
radyeszter.hu
Nagy Nóra
szervezetfejlesztő pszichológus, coach, HR tanácsadó

A szervezetfejlesztések és coachingok során célorientált és megoldásközpontú szemléletmódom mellett türelmesen kísérem végig partnereimet az útjukon. Ezeknek a folyamatoknak szerves része egyfajta szervezeti kultúra és egy személyes életmód tudatos kialakítása a hosszútávú eredményesség érdekében. Előfordul, hogy egy nap alatt több cégnél is dolgozom vezetőkkel, és tapasztalom a munkahelyekre jellemző étkezési szokásokat: az egészséges, tudatos étkezés kialakítása létfontosságú és sokszor bizony komoly nehézség is.

Noha az üzleti világban dolgozom, de holisztikus szemléletben működöm együtt a partnereimmel. Többnyire vezetők az ügyfeleim, akikkel együtt végezzük el azt a belső munkát, ami az eredményeikhez szükséges. Hiszem, hogy a magas szintű terhelést hosszabb távon azok bírják el, akik jól vannak testileg és lelkileg egyaránt, és egészséges életmódot követnek.
Támogatni tudlak abban, hogyan érj el eredményeket a munkádban és megtaláld a megoldásaidat a munka-magánélet tengelyén. Keress bizalommal!

mindsetforyou.hu
Erdős-Kathi Klára
Okleveles edző, személyi edző
Rehabilitációs tréner

Gyerekkorom óta mindennapi szerepet töltött be családunk életében a sport .
Bátyám, Kathi Béla( testépítő világbajnok) mellett felnőve nem is volt kérdés, hogy az edzői pálya felé visz az utam kommunikációs- pedagógiai diplomám megszerzése után.
Versenypályafutásom követően, három gyermekes édesanyaként megálmodtam városunkban egy olyan helyet, edzőtermet hölgyeknek, ahol elsődleges figyelmet kap az egészség fogalma. Mindig szem előtt tartottam szakmailag a nők egyéni genetikáját, így egyértelmű volt, tudatosítom bennük, hogy a formás alak ér a legtöbbet, mely nem egyenesen arányos a vékonysággal. Folyamatosan fejlődök és igyekszem a legjobb, változatosabb ellenállásos órákkal fent tartani a hölgyek figyelmét, ahol jelentős szerepet kap a koncentrált edzés is.
Mert az IZOM NEM MUMUS,HANEM MEGOLDÁS. Ezt valljuk a ShapeTime csapatával, ahol megszeretettjük a nőkkel a mozgás világát.


+36 70 366 0580
https://www.shapetime.hu/

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram