Ujhelyi Szende

Ujhelyi Szende vagyok,
Táplálkozás, hormonális táplálkozás, illetve sporttáplálkozási tanácsadó.
Amennyiben elakadtál a fogyásoddal kapcsolatban, és szükséged van személyreszabott étrend javaslat összeállítására, keress bátran
a www.ujhelyiszende.hu oldalon vagy az alábbi telefonszámon :

+3670 604 0024
www.ujhelyiszende.hu
10 % kedvezmény kupon: dots10

 

Bemutatkozás :

Közel 11 éve kezdtem az egészséges életmód iránt érdeklődni. Akkor még nem tudtam, hogy az út amin elindulok elvezet majd valódi hivatásomhoz. Eleinte csak néhány kilótól szerettem volna megszabadulni, de nem tudtam hogyan kezdjek neki. Elveszett voltam az elérhető információk rengetegében. Végül kezembe vettem az irányítást, és megtaláltam a saját utam. Utólag jöttem rá, mennyi időt és energiát spórolhattam volna meg, ha lett volna valaki, aki utat mutat. Ekkor döntöttem úgy, hogy tovább képzem magam azért, hogy én lehessek az, aki segít másoknak elkerülni a zsákutcákat és megtalálni a helyes utat egy egészségesebb és boldogabb élet felé.szende

Tőzsér-Dézsán Enikő

Testnevelő tanárként és az ehhez tartozó tanulmányi múlttal segítek a hozzám forduló embereknek az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a mindennapos testmozgás egyensúlyának a kialakításában. Napról napra azon dolgozom, hogy minél kevesebb túlsúlyos tinédzser legyen. Nagyon fontosnak tartom, hogy a felnőtté váláshoz hozzá tartozzon a prevenció, ezért arra nevelem őket, hogy miként építsék be a hétköznapjaikba a testmozgást. Többek között az Ideal Med Fitnesz Teremben hosszú éveken keresztül edzettem a felnőtteket, gyerekeket egyaránt. Többek között alakformáló női tornát, baba- mama tornát, spinracinget, fanatic jumpot és fanatic kids csoportos órákat adtam valamint személyi edzőként dolgoztam. Kulcs fontosságú számomra a mértékletesség, következetesség, fokozatosság és nem utolsó sorban a pozitív visszajelzés. Soha életemben nem fogyókúráztam, a tudatos élet híve vagyok. A választás mindenki előtt ott áll, és sohasem késő elkezdeni vagy újra megpróbálni.

Rády Eszter

Rády Eszter vagyok, pszichológus, szervezetfejlesztő coach és edző. Ha úgy érzed, hogy támogatásra vagy visszajelzésre van szükséged a diétád, életmódváltásod megkezdése előtt, vagy közben, keress bizalommal. Segítek kiépíteni azokat a jó szokásokat, amik az új életmódod kialakításához szükségesek. Bejelentkezhetsz a honlapomon, radyeszter.hu oldalon, vagy hívj a 06706081004 telefonszámon. 

Bemutatkozás:

Az egyetemi éveim alatt, és még utána is kicsit, egy edzőteremben dolgoztam. Nagyon szerettem az edzői munkát, sokat tanultam az emberi testről, a táplálkozásról. Azokban az időkben tanultam meg, hogy nem csak egy jó edzésterv és egy nagyszerű étrend szükséges a sikeres diétához és életmódváltáshoz, hanem a rendszeresség, mint szokás. A szokások szervezett, és átgondolt rendje adja a rendszerességet, a rendszeresség pedig a rendszert. A rendszert neked kell felépíteni és működtetni. A szokások hatnak a személyiségedre és a személyiséged is hat a szokásaidra. Egy egy új szokással megváltozhatnak a társas kapcsolataid: a párkapcsolatod és a munkahelyi kapcsolataid egyaránt. Tudom, hogy jól jöhet ebben az időszakban a szakszerű támogatás és segíthet az elakadások feloldásában is. Hiszem a munka/magánélet integrációjának sikerét, ezzel kapcsolatban hallhathatsz is engem a Kihangosítva című műsorban, Nagy Nóra kolleganőmmel a Youtube-on, vagy a Spotify-on. 

Nagy Nóra

Nagy Nóra vagyok, szervezetfejlesztő pszichológus, coach, HR tanácsadó. Az üzleti világban dolgozom, de holisztikus szemléletben működöm együtt a partnereimmel. Vezetőkkel dolgozom, akikkel együtt végezzük el azt a belső munkát , ami az eredményeikhez szükséges. Hiszem, hogy a magas szintű terhelést hosszabb távon azok bírják el, akik jól vannak testileg és lelkileg egyaránt,  és egészséges életmódot követnek. Szolgáltatásimat megtalálod a mindsetforyou.hu honlapon.

 

Bemutatkozás

A szervezetfejlesztések és coachingok során célorientált és megoldásközpontú szemléletmódom mellett türelmesen kísérem végig partnereimet az útjukon. Ezeknek a folyamatoknak szerves része egyfajta szervezeti kultúra és egy személyes életmód tudatos kialakítása a hosszútávú eredményesség érdekében. Előfordul, hogy egy nap alatt több cégnél is dolgozom vezetőkkel,  és tapasztalom a munkahelyekre jellemző étkezési szokásokat: az egészséges, tudatos étkezés kialakítása létfontosságú és sokszor bizony komoly nehézség is. Támogtani tudlak abban, hogyan érj el eredményeket a munkádban és megtaláld a megoldásaidat a munka-magánélet tengelyén.