Barion Pixel

29.600Ft

Csomagod neve: 2. MOVE ingyen szállítással

DotsDiet termékek+ online tornavideók

Diétát és mikrobiomot támogató.

 A csomag célja az életmódváltás támogatása mozgással!

Tartalma:

  1. 1 db Diétás amerikai palacsinta alappor
  2. 1 db Diétás 15 adagos (450 g-os ) szabadon választható ízű shake.
  3. hozzáférés a folyamatosan megújuló, bővülő online torna video-tárunkhoz, amelyet Kathi Klári edző (Shape Time) állított nektek  össze  

Innentől kezdve magasabb fokozatra tekerjük szívverésed, és elindítjuk mozgásprogramodat! Ebben Klári tornavideói segítenek majd neked. Egy hétre való különféle tornát találsz, más-más nehézségi fokozatokban, speciális területekre kidolgozottan, a csomaghoz tartozó videótárban. A valódi cél, hogy minél több ideig, minél jobb egészségi állapotnak örvendjünk; egy csinosabb testben, boldogan, kiegyensúlyozottan, békében élve a környezetünkkel és önmagunkkal.

Fontos, hogy szívesen mozogj, találd meg azt a formát, amely örömet is okoz! Ez azért is lényeges, mert célunk, hogy a jövőben akár nagyon hosszú távon is elmondhasd magadról: Én rendszeresen mozgok, sportolok.  

Csomagod értéke 19 830 Ft termék + 15 000 Ft előfizetői díj összesen 34 830 Ft

Hálásak vagyunk kitartásodért, ezért átvállaljuk tőled az előfizetői díj jelentős részét!

Ezt a csomagodat így 29 600 Ft-ért vásárolhatod meg webshopunkban!

Megjegyzésbe írd meg nekünk kedvenc 450 g-os ízed nevét, hogy az amerikai palacsinta mellé tudjuk csomagolni neked következő heti rostdús élelmedet!

A torna linkje: https://www.shapetime.hu/

 

 

 

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram