Barion Pixel

29.600Ft

Csomagod neve: 5. SUCCESS ingyenes szállítással

DotsDiet termékek+ választható online tanácsadó konzultáció

Diétát és bélmikrobiomot támogató.

A csomag célja az életmódváltás támogatása az étrend, mozgás, pszichológia vagy öltözködés támogatásával.

Tartalma:

  1. 1 db 18 db-os FIBER BAR MIX BOX
  2. 1 db Diétás 7 adagos (210 g-os ) szabadon választható ízű shake.
  3. online tanácsadói szolgáltatás VÁLASZTHATÓ (táplálkozási tanácsadás, tornavideók, pszichológiai konzultáció + kártyacsomag, stílustanácsadás)

Nagyon örülünk neki, hogy ilyen klasszul haladsz, és itt vagy velünk. Rendeld meg utolsó, Success csomagod, hogy valóban minden területen sikeresnek érezhesd a változást.

  • Napi rutinná egyszerűsödött a DotsDiet ételek elkészítése, kiválasztása, már csak élvezned kell a remek ízeket és hagyni dolgozni a rostokat! Küldünk hozzá egy 1 hetes csomagot újra.
  • Tudjuk, hogy remekül haladsz, ezért lehetőséget adunk átgondolni, mely terület az, ahol még talán van egy apró kis fennakadás. Használd ki ezt a kupont bármely szakértőnknél egy újabb, összegző vagy éppen rásegítő konzultációra.

Így lett kerek a programod, a változás már a legjobb kezekben van, a tiedben. Már nem kell bizonytalankodnod, félned semmitől. Megcsináltad! Segítettünk, veled voltunk, de az aranyérem a tied! Hatalmas taps! 😊

Csomagod értéke 19 708 Ft termék + 15 000 Ft konzultációs díj , összesen 34 708 Ft

A Te sikered, a mi sikerünk is, ezért átvállaljuk tőled az előfizetői díj jelentős részét!

Ezért ezt a csomagod 29 600 Ft-ért vásárolhatod meg webshopunkban!

Megjegyzésbe írd meg nekünk kedvenc 210 g-os ízed nevét (maracuja, brokkoli , kókusz vagy kakaós kávé), és a választott szolgáltatást!

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram