500 Ft jótékony célra, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Való igaz…az állatbolondság állandó állapotom

Gyakorlatilag kisgyermekkorom óta rajongok az állatokért. Hál’istennek szüleim sem ellenezték azt, hogy kutya tulajdonos lehessek, ezért 5 generációnyi göndör hajú 😊, intelligens uszkárunk volt amíg én felnőttem.

Mióta csak eszemet tudom törekedtem arra, hogy védjek, óvjak minden állatkát, mely az utamba kerül.

Kisgyermekként a végtelen simogatásokban, közös játékokban és cinkosságban mutatkozott meg „állatbolondságom”, ahogyan azt nagyszüleim mondták.

Egyetemista koromban érzetem már azt, hogy szorosabb kapcsolatban akarok kerülni egy olyan intézménnyel, ahol gondoskodnak, védelmezik az elkóborolt, árva s beteg kutyusokat, cicákat. A feszített tempót diktáló orvosi egyetem mellett igazi lelki feltöltődést jelentett számomra a menhelyen eltöltött minden perc, amit akkor még teljes erőmből, fizikailag tudtam támogatni. Lelkesen mentem dolgozni, segíteni amikor csak időm engedte, segítettem a mindennapi munkákban, mentettem, szerveztem és élveztem azt a szeretetet, amit sokszorosan kaptam vissza az állatoktól minden egyes simogatásért, kedves szóért, gondoskodó cselekedetemért. Egyetem elvégzése után egyre több és felelőségteljesebb feladatom alakult ki. Dolgozni kezdtem, családot alapítottunk, gyermekeink születtek, s ezért sajnos a fizikai munkavégzés már egyre kevésbé fért bele az időmbe, erőmbe. Ezért innentől kezdve az anyagi támogatást választottam, amit tiszta szívemből gyakorlok, és fogom is egész életem folyamán.

Gyermekeimet is igyekszem ebben a szellemiségben nevelni, s bízom benne, hogy tovább tudom nekik adni azt a felelősség tudatot, ragaszkodást, amit érzek az elhagyott kutyákkal, cicákkal szemben.

Jelen kezdeményezésemnek is ez a célja, hogy minél többen legyünk, akik segítő és támogató kezet nyújtanak az ártatlanul elhagyott állatok számára.

Napról napra egyre nagyobb szükségük van a társadalom összefogására, segítségére! Tápra, vitaminokra, orvosságokra óriási szükség van, és sajnos egyre nagyobb mennyiségben. Télen a téliesítést kell megoldani, nyáron az árnyékolást… Az ivartalanítás, gyógyítás napi szinten sok- sok tízezer forintot igényel. Lehetne hosszan sorolni, hogy mekkora segítséget jelent és mekkora szükség van minden egyes forintra, minden kicsi segítségre.

Ha Te is hasonlóan érzel, gondolkozol, tarts velem ebben a cselekedetben! Mutassunk példát EGYÜTT, segítsünk EGYÜTT! Legyen ez a Mi KÖZÖS küldetésünk!

Rendelésed esetén, minden csomag vásárlási árából 500,- Ft-ot utalok tovább az Együtt az állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület számlájára.