Barion Pixel

28.650Ft

Csomagod neve: 4. STYLE ingyen szállítással

DotsDiet termékek+ online stílustanácsadó konzultáció

Diétát és mikrobiomot támogató.

A csomag célja az életmódváltás támogatása a stílus, az öltözködés és a  kisugárzás segítségével!

Tartalma:

  1. 1 db Diétás Kedvenc csomag ( 14db édes/sós shake BOX +1 db 5 adagos csokoládés shake)
  2. online stílus tanácsadói szolgáltatás Tokai Tünde (Lasken)

 

A valódi cél, hogy minél több ideig, minél jobb egészségi állapotnak örvendjünk; egy csinosabb testben, boldogan, kiegyensúlyozottan, békében élve a környezetünkkel és önmagunkkal. Természetesen azt, hogy milyen ember vagy, nem a külsőd határozza meg, de óriási hatással lehet rá. Az önértékelés, magabiztosság, kiegyensúlyozottság és az élet különböző területein való boldogulás, mind függ attól is, hogyan nézel ki és hogyan érzed magad a bőrödben.

 

„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.”

Tünde stylistként segít neked színekben, formákban, irányzatokban, hogy megtaláljátok számodra a legelőnyösebb öltözködési stílust és a legjobban hozzád illő darabokat.

Így leszel igazán ellenálhatatlan. Magabiztosságod, önazonosságod vonzó lesz. Mások elismerése pedig reméljük véglege lehiteti veled, hogy csodás vagy: laza, sikkes, elegáns, csajos, konzervatív, trendi vagy amilyen csak lenni akarsz! Hiszen csak rajtad áll!

Csomagod értéke 18 710 Ft termék + 15 000 Ft konzulátciós díj , összesen 33 710 Ft

A Te sikered, a mi sikerünk is, ezért átvállaljuk tőled az előfizetői díj jelentős részét!

Ezért ezt a csomagod 28 650 Ft-ért vásárolhatod meg webshopunkban!

SZÜKSÉGES LINK:

https://lasken.hu/

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram