Barion Pixel

Rendelj 20.000 Ft felett és ingyen szállítjuk!

Kattints ide! 

Ünnepi Karácsonyi BOX ajándék logózott vászontáskával

Kényeztesd szerettedet a DotsDiet Ünnepi Karácsonyi Boxszal! Meleg mézeskalács ízű shake, frissítő citromos fiber barok és egy stílusos vászontáska – tökéletes kísérői az ünnepi pihenésnek, természetesen ez a termékünk is bűntudat nélkül fogyasztható. Diétát és bélmikrobiomot támogató termékekkel.

 

Original price was: 10.900Ft.Current price is: 9.210Ft.

Dobd fel az ünnepi időszakot a DotsDiet Ünnepi Karácsonyi Boxszal! Nincs is jobb, mint bekuckózni egy pohár gőzölgő mézeskalács ízű shake-kel, miközben élvezitek a karácsonyi hangulatot. A csomag tartalmaz egy 210 g-os (7 adagos) shake alapport, 2 db magas C- vitamin tartalmú Homoktövis fiber bart, és egy DotsDiet logóval ellátott vászontáskát – így nemcsak finom, hanem egészségtudatos élményekben is részesülhetsz. Tökéletes választás, ha szeretnél az ünnepek alatt is odafigyelni szerettedre vagy magadra, miközben élvezed a szezon ízeit. Az ajándékba szánt színes DotsDiet logózott strapabíró vászon táska minden bizonnyal elnyeri tetszésedet! Ajándéknak is ideális, vagy magadnak szerezz örömet!

  • Tejmentes, laktózmentes
  • Tartósítószermentes
  • Szójamentes (kivéve a csokoládés ízt)
  • Nátrium glutamát mentes
  • Glutént csak nyomokban tartalmaz
  • Diétát támogató

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram