Barion Pixel

Rendelj 20.000 Ft felett és ingyen szállítjuk!

Kattints ide! 

Diétás 4:1 Kollagénes kávé rosttal édesítőszer nélkül 15 adag

4:1= rost, kollagén, koffein, növényi fehérje, Ez a karakteres, kesernyés ízvilágú kávé a kávérajongók számára készült. 20% kollagénnel és inulinnal gazdagított növényi alapú ital, ami energizál és támogatja a bőr egészségét.

5.990Ft (399Ft/adag)

Ez a kávé a keserű ízek kedvelőinek tökéletes választás, akik értékelik az élvezetes kávéaromát. A 20% instant kávét 20% hidrolizált marhakollagén egészíti ki, mely támogatja a bőr rugalmasságát és az ízületek egészségét. A növényi krémpor finomított kókuszolajjal és szójafehérjével selymes textúrát biztosítja anélkül, hogy elnyomná a kávé eredeti karakteres ízét. Az inulin (cikoriarost) egy prebiotikum, amely a bélflóra támogatásában is szerepet játszik. A kollagéndúsított kávé ideális választás mindazoknak, akik egészségesebb alternatívát keresnek, megmaradnak a klasszikus, kesernyés íz mellett. Gyermekek és terhes nők számára koffeintartalma miatt nem ajánlott.

Koffeintartalom: 600-960 mg/100g, 60-96 mg/10 g.

Tippünk:

Próbáld ki a kollagénes kávét forró, fűszeres karácsonyi lattéként! Készítsd el a kávét a szokásos módon, majd adj hozzá egy csipetnyi fahéjat, szerecsendiót és egy kevés mézeskalács fűszerkeveréket. Melegíts fel növényi tejet, és keverd a fűszeres kávéhoz. A tetejére kanalazz növényi tejhabot, és szórd meg egy kis kakaóporral vagy fahéjjal. Ez a melegítő, krémes ital tökéletes kísérője lesz egy hideg téli délutánnak!

A termék releváns jellemzői:

  • Magas rosttartalmú
  • Hozzáadott cukor mentes
  • Tejmentes, laktózmentes
  • Tartósítószermentes
  • Nátrium glutamát mentes
  • Gluténmentes

Összetevők:

növényi krémpor [glükózszirup, finomított kókusz olaj, szójafehérje, cukor, stabilizátor (dikálium-foszfát, emulgálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, só, csomósodást gátló anyag: trikálcium-foszfát)], instant kávé 20 %, hidrolizált marha kollagén 20 %, inulin (cikóriarost). Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott.

Allergén: nincs

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram