Barion Pixel

Rendelj 20.000 Ft felett és ingyen szállítjuk!

Kattints ide!

Léböjt box

Támogasd az emésztőrendszered regenerálódását ezekkel a folyékony finomságokkal. Nemcsak finomak, de jól el is telítenek.

Diétát és bélmikrobiomot támogató.

18.970Ft

Nagyszerű választás ez a vegyes doboz, hiszen változatos ízekkel, édes és sós leves shake-ket kombinálva indulhatsz el az léböjt kúrában.  14 étkezésed kiváltásához kapsz 7 db. finom levest, 7 db. kényeztető édes ízt,  plusz 1 db. 30 adagos magas rosttartalmú, C és D3 vitaminnal dúsított  citromos italport, mindezt praktikus papírdobozban, amely a perforációnál való letépés után tárolódobozként használható.

Sőt! Most egy online KISOKOS életmódprogramot is le tudsz tölteni! E-mailben kapod a linket.

Figyeld meg, szervezeted néhány nap alatt reagálni fog a csökkentett kalóriabevitelre!

A DotsDiet sós leves-shake remekül dúsítható, ha teszel bele levesgyöngyöt, krutont, reszelt sajtot vagy pirított magvakat, esetleg szórj bele chipset, puffasztott rizst.

Ha az elkészült édes DotsDiet italt pár percig állni hagyod, besűrűsödik és finom pudinggá válik. Dúsítsd gyümölccsel vagy magokkal, és kész is az egészséges reggeli, uzsonna, tízórai vagy vacsora.

Tippünk: A DotsDiet sós leves shake 1 dl 10%-os tejszín hozzáadásával mártogatóssá vagy tésztaszósszá is alakítható. Az édes shake télen fogyasztható forrón is fantasztikus téli finomságként!

Aktív mozgással, masszázzsal, szauna segítségével tovább támogathatod a folyamatot. Nézz szét magazinunkban, a Dots-lifestyle tippjei között. A DotsDiet shake elfogyasztása után fél órával igyál fél liter vizet vagy DotsDiet citromos italport, hogy a rosthatás optimális és a teltségérzet teljes legyen.

- Tejmentes, laktózmentes
- Tartósítószermentes
- Szójamentes (kivéve a csokoládés íz)
- Nátrium glutamát mentes
- Glutént csak nyomokban tartalmaz
- Csokoládé shake Gluténmentes!!
- Diétát támogató

Rostban gazdag, vitaminokat tartalmazó citromos italpor természetes alapú édesítőszerekkel.

A rosthatás, a telítettség érzet kialakulásának alapfeltétele az intenzív folyadékbevitel. Ehhez kínálunk egy finom alternatívát a sima víz mellé neked! Kóstold meg szomjoltó, frissítő citromos italporunkat!

Vízzel hígítva, majd összerázva azonnal kész.

Tippünk: A DotsDiet citromos italport megbolondíthatod egy kis friss citromfűvel vagy mentával.

  • Magas rosttartalmú
  • C és D3 vitaminnal dúsított
  • Hozzáadott cukor mentes
  • Zsírmentes
  • Sószegény
  • Vegán
  • Tejmentes, laktózmentes
  • Tartósítószermentes
  • Szójamentes
  • Nátrium glutamát mentes
  • Gluténmentes

Összetevők:
élelmi rost(cikória, kukorica), étkezési sav: citromsav, édesítőszer: eritrit, steviol- glikozidok, antioxidáns: aszkorbinsav, aromák, vitamin keverék: E 300 L- aszkorbinsav, vitamin D3 cholecalnifenol
energia:
701 kJ/ 172 kcal

Átlagos tápértékadatok 100 g termékben:
zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak : 0,0 g
szénhidrát:17,4 g
amelyből cukrok: 7,7 g
rost: 62,3 g
fehérje:0,0 g
só: 0,05 g
az adatok számolt értékek

Mik is a böjt esetleges jótékony hatásai?

  • Segíthet a testsúly csökkentésében, mivel csökkentheti a napi bevitt kalóriamennyiséget és azokból az ún. visceralis zsírból indítja meg a fogyást, amely a szerveink körül található meg. Ha ehhez még rostdúsan is étkezel, biztos lesz a siker.
  • A böjti időszakban az emésztőrendszer pihen, amelynek számos jótékony hatása lehet. Hatására nőhet a test érzékenysége az inzulinra, ami elősegítheti az anyagcsere javulását és a vércukorszint stabilizálódását. Ez előnyös lehet inzulinrezisztenciában vagy egyéb cukoranyagcsere zavarok esetén.
  • Néhány kutatás említi már, hogy a böjtölés csökkentheti a gyulladást a szervezetben, ami hozzájárulhat különböző egészségügyi problémák megelőzéséhez és az ellenállóképesség javulásához.
  • A böjtölésnek, főleg ha ezen időszak alatt rostdúsan étkezel, lehetnek pozitív hatásai a szív- és érrendszeri egészségre, beleértve a vérnyomás csökkenését és a koleszterinszint javulását.
  • A böjtölés serkentheti a sejtek regenerációját és az autofágia nevű folyamatot, amely során a sejtek eltávolítják a felesleges vagy káros anyagokat.
  • Mindezek a fenti folyamatok frissítik és erősítik a testünket lelkünket. 😊

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram