Barion Pixel

Rendelj 20.000 Ft felett és ingyen szállítjuk!

Kattints ide! 

Adventi Kalendárium (ingyenes szállítással)

Kezdd az Adventet egy csodás megújulással, nyiss ki 24 napon keresztül minden nap egy DotsDiet isteni finom rostdús, bélmikrobiomottámogató terméket! Lepd meg magad vagy szerettedet Adventi Kalendáriumunkkal, amely 12 ínycsiklandó shake-et és 12 rostdús fiber bart tartalmaz, mind ezt gyönyörű díszcsomagolásban helyeztük el Neked! Kényeztetés és egészség támogatás egy dobozban!

Original price was: 23.760Ft.Current price is: 20.200Ft.

Fedezd fel a DotsDiet Adventi Box különleges világát, amelyben 12 ínycsiklandó shake és 12 rostdús fiber bar vár rád! A csomagban sós és édes ízek egyaránt helyet kaptak, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az egészséges 1 adagos shake-ek mellé olyan finomságokat válogattunk, mint a citromos sajttorta, sós karamella, kókuszos és homoktövis ízű fiber barok. Magas rosttartalmukkal támogatják az egészséges emésztést és a bélmikrobiomot. Ajándékozd meg vele szerettedet vagy lepd meg magad ezzel a gyönyörű díszcsomagolású, egészségtudatos kényeztetéssel! Ne habozz, ez a csomag tökéletes választás az ünnepekre!

  • Tejmentes, laktózmentes
  • Tartósítószermentes
  • Szójamentes (kivéve a csokoládés ízt)
  • Nátrium glutamát mentes
  • Glutént csak nyomokban tartalmaz
  • Diétát támogató

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram