Barion Pixel

12.990Ft

Sylvi favoritja

Kóstold meg Sylvi 2 kedvenc shakejét és a három isteni fiber szeletet. Támogasd vele a mikrobiomodat!

A csomag igazi 1 hétre való tökéletes kényeztetést biztosít ízlelőbimbóidnak. Tudnod kell, hogy Sylvi különleges kifinomult ízlelése mindig a legjobb választásokhoz vezet! Ebben a csomagban az Ő legnagyobb kedvencei találhatóak meg, és nem is akármilyenek, mert ki másnak lennének a legjobb ízválasztásai, mint neki?!

Először is, ott van a maracuja és a csokoládé shake. A maracuja az igazi nyárt idéző csábító íze, édes és kellemesen savanykás egyben. És a csokoládé... fantasztikus, telt krémes íze önmagáért beszél, igaz…?

De tudod, mi a plusz kényeztetés ebben a csomagban? A Fiber Barjaink! Bűntudat nélkül eheted őket, mert egy szeletben alig több, mint 100 kcal-át csempésztünk bele, viszont a rost tartalma súlyának közel az 1/3 át teszi ki!

Ha te is úgy érzed, hogy az Sylvi kedvencei a Te kedvenceid is lehetnek, akkor ne habozz, rendeld meg ezt a fantasztikus csomagot még ma!

 

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram