Akció!

A diéta 7 napos kúrát ölel fel.

A diéta célja: ismerkedés a DotsDiet ízeivel. PONT NEKED ajánljuk, ha szeretnéd megkóstolni ízletes édes és sós shakeinket. Bízunk benne termékeink elnyerik ízlésedet, és hamarosan Te is csatlakozol majd a Quick Clean tisztítókúrán lévő fogyasztóinkhoz!

Váltsd ki tetszés szerint étkezésed egyikét, és amellett, hogy élvezed a fenséges ízeket, figyeld meg, hogyan reagál szervezeted a csökkentett kalória bevitelre! Néhány nap és engedni fog a nadrág dereka. Aktív mozgással, masszázzsal, szauna segítségével tovább támogathatod a folyamatot.

Főétkezéseid között fogyassz rostban gazdag élelmet, lehetőség szerint zöld színű nyers zöldségeket, olajos magvakat.

A DotsDiet sós shakeket mártogatóssáa alakíthatod, amibe zöldséget tudsz mártani, vagy tésztára is teheted. (DotsDiet sós shaket 1 dl 10%-os tejszínnel keverj ki.)

DotsDiet sós shakekbe tegyél levesbetétet: gyöngyöt/krutont/füstölt reszelt sajtot vagy pirított magvakat esetleg szórj bele chipset/ puffasztott rizset, lencsét. Paradicsom shakebe bazsalikomot.

Télen ihatod az édeseket forrón is egy fantasztikus téli finomságként!

Rendelésed esetén, minden csomag vásárlási árából 500,- Ft-ot utalunk tovább az Együtt az állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület számlájára.

sós shake termékeinkre további 12 hónap szavatosságot garantálunk! 12 hónappal meghosszabbított minőség megőrzési idő 2024.05.12.

Diétás 14 sós/édes étkezés tárolódobozzal (939 Ft/db)

Akció!

KEZDD KÓSTOLÁSSAL! Fogyókúrát segítő. Plusz támogatásunk: ÉLETMÓDTERV hütőmágnessel

Javasolt időtartama 1 hét

 

13.146Ft