rólam

Dr. G. Kiss Orsolya

Orvos, háziorvos, klinikai farmakológus, táplálkozástudományi szakember vagyok, fő érdeklődési területem a hatóanyagkutatás.

Nőként, anyaként többször szembesültem már felesleges plusz kilókkal, ezért úgy döntöttem, hogy Nektek és magamnak, fejlesztek egy olyan diétát támogató rendszert, mely egészségüket megtámogatva segíti a plusz kilók lefaragását.

Így állítottam össze a Dots diet teljes repertoárját, mely életre hívásában egy komoly tapasztalattal rendelkező execitive shef volt segítségemre.

Amíg én a szakmai háttérért feleltem, Ő az ízek harmonikus és markáns megalkotásában tevékenykedett.

Büszkén mondhatom el, hogy a Dots diet brand egy maximálisan magyar termékcsalád, mely magyar szellemi tőkéből, magyarországi gyártással jött létre.

 

Tekintettel a laktózintoleranciámra törekedtem arra, hogy vegán összetevőket használjak alapanyagként.  

Rendkívül fontosnak tartom a vitaminok szerepét is az étkezésben, ezért számomra egyértelmű volt, hogy vitaminokkal is dúsítsam a termékeket.

Négy gyermek édesanyjaként, és a rendelőim közötti folyamatos ingázása mellett, bevallom sokszor nem jutott idő asztalhoz ülve elfogyasztani a főétkezéseimet. Ezért törekedtem arra, hogy egy instant megoldással álljak elő, mely megoldást jelenthet arra, hogy egy tápláló, egészséges, azonban mégis minimális kalória bevitellel járó étkezéssel tudjuk szervezetünket élelemmel ellátni.

Szívügyem az állatvédelem, ez tovább erősítette bennem a vegán vonal képviseltét.

Engedd, hogy a Te életedet is könnyebbé tegyem! Ezért ajánlom a Dots diet alapporokat, Pont Neked!

rólam