A dots diet brand értékesítési partnereket keres!

A dots diet csapata folyamatosan bővíti a hazai értékesítési hálózatát, ezért viszonteladó partnereket keresünk a dots shake-ek értékesítéséhez. 
 
Jelenleg országszerte több ponttal rendelkezünk már, ahonnan folyamatos pozitív visszajelzéseket kapunk termékeinkkel kapcsolatban. 
Ajánljuk termékeinket minden olyan szolgáltató figyelmébe, akik :
 
egészség,
szépség, 
testmozgás,
életmód, 
vegán vonalon végzik tevékenységüket.
 
A dots diet shake-ei fantasztikusak és egyedülállók a magyar piacon, hiszen orvosi fejlesztésként, 100% -ban magyar termékként láttak napvilágot. Fogyasztása a fogyás mellett, maximálisan az egészséget szolgálja, tekintettel a gondosan válogatott összetételére, magas rosttartalmára, minőségi fehérjetartalmára, és a bele csempészett B., B12, C és D vitamin tartalmára. 
 
A dots diet shake-ek nem egyszerű fogyókúrás táplálékok, hanem egy, az életmódváltásban segítségre lévő diétás élelmiszer.
 
Naponta akár több étkezést is kiváltva a shake-ekkel az alacsony kalóriájának köszönhetően szemlátomást beindul a fogyás folyamata, rostoknak köszönhetően pedig -azok folyadék bevitelére duzzadásba kezdenek-  sokkal később jelentkezik az éhségérzet, mint amit egy alacsony kalóriás étel bevitele után várnánk.
 
Cégünk maximálisan támogatja partnereit, mind marketing anyagokkal, mind pedig a kellő edukációval annak érdekében, hogy a kapcsolat mindkét fél számára mihamarabb gyümölcsözővé váljon. (GLS ingyenes szállítás, kóstoló csomagok, display, csomagolás,szóróanyag, reklámanyag, poszter) Nagyon reális árrést biztosítunk termékeinken, pont azért, hogy a közös munka hosszútávon is mindnekinek megfelelő anyagi forrást biztosítson !
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen partnernek a dotsbyswanmed@gmail.com email címen, és kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőség

dotsbyswanmed@gmail.com

Forgalmazó


Swan Med Hungária Kft

Székhely


4033 Debrecen, Kádas u. 18.

Telephely


4033 Debrecen, Veres P. u. 95.

Kapcsolatfelvétel