Engedd meg, hogy bemutatkozzam és meséljek Neked a dots diet brand születéséről

Dr. G. Kiss Orsolya vagyok, orvos, háziorvos, klinikai farmakológus és táplálkozástudományi szakember, s nem másodsorban 4 gyermekes édesanya.

Várandós időszakaim után minden alkalommal meg kellett küzdenem nekem is a fránya plusz kilókkal. Számos programot kipróbáltam, de azt kell mondjam igazából egyik sem hozta meg azt az eredményt melyre vártam.  Majd minden alkalommal az volt a problémám, hogy éhesnek éreztem magam a diéták alatt, s ezért nem tudtam teljes lelkesedéssel végig csinálni egyiket sem.

Aztán egy reggelen már annyira elkeseredett voltam, a még mindig gömbölyödő, visszamaradt pocakom miatt, hogy egészen komolyan elkezdtem foglalkozni azzal a gondolattal -mely már valahol mélyen ott motoszkált bennem- megalkotom a saját diétás rendszeremet, mellyel nem csak magamnak, hanem sok- sok nőnek is a segítségére tudok lenni abban, hogy vágyott alakját egyszerűen és egészséges módon elérhesse, visszanyerje.

Orvosi pályámon hosszú évek óta kedvenc szakterületem a hatóanyagkutatás. Ebből az érdeklődésemből és tudásomból fakadóan egyértelmű volt, hogy a legkiválóbb minőségű összetevőkből fogom megalkotni az alapporaimat. Hangsúlyosnak tartottam, hogy a készítményem tökéletesen támogassa szervezetünket úgy, hogy közben éhségérzetünket tartsa a minimális szinten.  Ezért azokhoz az összetevőkhöz nyúltam melyek együtt meg tudják teremteni ezeket az elvárásokat. Így esett választásom a ROSTOK-ra, a FEHÉRJÉK-re, és a VITAMINOK-ra. Ez a hármas kombó az, mely releváns fontossággal bír a teljes szervezetünk egészségének megőrzésében, sőt a fogyás beindításában is

S, hogy mi kellett még ezekhez a fontos komponensekhez?  Nem más, mint az ízek harmóniája! Ezért megkerestem azt a séfet, aki fantasztikus munkát végzett, s fűszereivel csodálatos, változatos ízeket varázsolt.

Mindezek közben persze meg kellett álmodnunk a designt is, melynek köntösébe bújtatva piarcra tudtuk dobni a shakeimet. Gyermekkori barátnőmmel -aki nem mellesleg grafikus- rengeteg beszélgetésen és tervezgetésen túl, végül addig- meddig ízlelgettük a négybetűs könnyen megjegyezhető és jól csengő szót, „dots”, még végül erre esett választásunk. Dots, mint pont, mint színes pöttyök, melyekkel ígéretet teszünk a fogyasztóinknak arra, hogy egy vidám, színes, változatos utat biztosítunk Nekik céljai elérésének érdekében.  Erre utalnak a logónkban megjelenített vidám színvilágú pontok, pöttyök. És dots, mert, hidd el PONT NEKED is hoztam létre ezt a diétát támogató rendszert, mellyel vidáman, éhségérzet mentesen, „teli pocakkal” 😊 tudod véghez vinni a hőn vágyott karcsúsodási folyamatot vagy tudod elkezdeni életmódváltásodat. A dots-sal az életed színes, változatos lesz, hiszen már jelenleg is 15 féle sós/édes ízből választhatsz, valamint a citromos rost C és D vitaminnal dúsított italporunkat is tudod fogyasztani.

Így együtt megalkottuk a dots diet alapporainkat.

1,5 év kemény munka gyümölcseként megszületett 5. gyermekem a dots diet brand!

Tudnotok kell, hogy persze én is küzdök a laktózérzékenységgel, ezért kiemelt fontosságúnak éreztem azt, hogy olyan terméket hívjak életre mely minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak.

Ezért összes termékünkről elmondható, hogy laktózmentes, 100%-ban VEGÁN, szója és tartósítószermentes, glutént pedig csupán nyomokban tartalmaz.

Szívből kívánom, hogy Te is tapasztald meg velünk az egészséges karcsúsodás gondtalan örömét!