Barion Pixel

Rendelj 20.000 Ft felett és ingyen szállítjuk!

Kattints ide!

Diétás 5:1 Kollagénes kávé 15 adag

Rostban gazdag, koffeint tartalmazó kávé természetes alapú édesítőszerekkel.

5.990Ft (399Ft/adag)

Rostban gazdag, koffeint tartalmazó kávé természetes alapú édesítőszerekkel.

5:1= rost,kollagén,koffein,növényi fehérje,természetes édesítőszer

A szépség és az egészség támogatója egyszerre, és még finom is! A kiváló minőségű BRASERO instant kávét növényi tejporral és természetes édesítőszerrel dúsítottuk. Jelentős mennyiségű, 2000 mg KOLLAGÉN, támogatja a bőr természetes rugalmasságát, miközben erősíti a kötőszöveteket is. Rendkívül magas rosttartalma kiválóan támogatja a diétás célok elérését

Tippünk: 1 púpozott teáskanál kávéport oldjunk fel 1 dl meleg vízben vagy melegített növényi tejben, majd kavarjunk bele egy kávéskanál kókuszolajat, így tovább növelhetjük kávénk telt és ízét és krémességét, és egészségünkért is tettünk egy keveset.

A DotsDiet kollagénes kávéba nyáron tegyél jégkockákat és cukormentes vanília fagyit, és isteni jegeskávé lesz belőle.

Egy-két teáskanál kókuszolaj a reggeli kávédba, és nem csak a kávédat teszi isteni krémes itallá, de nagyon egészséges is!

Mivel koffeint tartalmaz, fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott. Koffeintartalom: 600-960 mg/100g, 60-96 mg/10 g.

  • Magas rosttartalmú
  • Hozzáadott cukor mentes
  • Tejmentes, laktózmentes
  • Tartósítószermentes
  • Nátrium glutamát mentes
  • Gluténmentes

Összetevők: növényi krémpor (glükózszirup, finomított kókusz olaj, szójafehérje, stabilizátor (dikálium-foszfát, emulgálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, só, csomósodást gátló anyag: trikálcium-foszfát) instant kávé 20 %, hidrolizált marha kollagén 20 %, inulin (cikóriarost), édesítőszer: szteviol-glikozidok. Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott. Koffeintartalom: 600-960 mg/100g, 60-96 mg/10 g.

usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram