You are currently viewing <strong>Hagyományt teremtettünk…</strong>

Hagyományt teremtettünk…

Október 29- én a Szépség belülről fakad rendezvényünkre nagy érdeklődést mutatott a Nánás Fitness látogató közönsége. 

G.Kiss Orsolya doktornő érdekfeszítő, tanulságos előadást tartott a dots shakek fogyasztásán keresztül beleink, emésztő rendszerünk optimális működésben tartásáról. 

Az előadást követően vendégeink megkóstolhatták mind a 15 ízünket, plusz a direkt hideg téli napokra fejlesztett ünnepi ízű mézeskalácsos lattét is, mely szintén ugyanazokkal az erősségekkel rendelkezik, mint az összes többi íz. Magas rost és fehérje tartalom, alacsony kalória mennyiség! 

Az igazi csajos délelőtti programot több vendégül hívott szolgáltató is színezte jelenlétével. Velünk volt 

dr. Mehdi Diana fogszakorvos Residance Dental https://www.facebook.com/residencedental “Smilezor”láthatatlan fogszabályzóival, 

Tokai Tünde a Lasken Style https://lasken.hu/ tulajdonosa, stílus tanácsadással segítette az érdeklődőket, 

Dániel- Szabó Bea a Glow cosmetics  https://www.facebook.com/glowcosmeticsdebrecen nevében fantasztikus sminkeket készített, mely után a gyönyörű hölgyek még  vonzóbbá változtak. 

Dúró Maresz sminktetováló mester https://ruzsszalon.hu/ pedig az évekig maradandó sminkek rejtelmeibe kalauzolta a hölgyeket. 

A rendezvényt követően Szerződést írtunk alá a Nánás Fitness https://www.facebook.com/profile.php?id=100076171780635 tulajdonosával, melynek értelmében a dots diet shakek forgalmazói között üdvözölhetjük őket.